kvinna-behanldas-för-akut-tandvård-på-södermalm

Akut tandvård

Är olyckan framme ska du inte boka en vanlig tandläkartid, då är du i behov av akut tandvård snabbt! Då känns det tryggt att veta att våra tandläkare på Södermalm är tillgängliga på jour dygnet runt, året runt för snabb tandvård när du behöver det som mest.

Kontakta oss för att boka akut tandvård!

Unikt arbetssätt vid akut tandvård

Har du skadat en tand, tappat en krona eller upplever olidlig tandvärk ska du inte vänta på att boka en vanligt tandläkartid. Det kan endast förvärra skadan och är inte så skönt för dig. Med vår akuta tandvård vet du vem du kan vända dig till för plötsliga tandbesvär och våra tandläkare står redo att ta emot dig på dygnets alla timmar.

För att säkerställa den höga kvalitén på vårt arbete så har våra tandläkare på Södermalm tagit fram ett helt unikt arbetssätt speciellt inriktade på akut tandvård. Där arbetar vi med kvalitetsfokus som gör vår tandvård effektiv och tillgänglig för alla i behov av den.

Barn som behöver akut tandvård

Barn har alltid en tendens att göra sig illa, ibland så illa att man kan behöva boka akut tandvård för snabb hjälp. På plats har vi specialiserade tandläkare på Södermalm som har erfarenhet av att bemöta chockade barn och behandla deras besvär på ett snabbt och skonsamt sätt. Vi förstår att det kan kännas obehagligt när det gör ont i munnen, därför är det viktigt för oss att skapa en trygg miljö när du kommer till oss.

Olyckor sker som mest under aktiva lekar och i sportsammanhang. Vi är vana att behandla olika akuta besvär hos barn, bland annat utslagna tänder eller tänder som fått sig en hård smäll så att de trycker och ömmar mot tandköttet. Det är viktigt att du bokar akuttid så fort olyckan har skett så att smärtan lindras snabbt och vi kan åtgärda skadan innan det kan förvärras. Barn har alltid förtur för snabb tandvård hos våra tandläkare på Södermalm.

akut-tandvård-tandläkare-södermalm-konsultation

Vad räknas som akut tandvård?

Både vuxna och barn är välkomna att boka tid för akut tandvård om du upplever plötsliga och smärtsamma besvär. Du ska inte behöva leva med smärtan, utan du ska direkt boka akuttid så att vi kan åtgärda skadan. Vid akut tandvård kan vi hjälpa dig om du bland annat besväras av:

  • Slagit ut en tand eller en bit av en tand
  • Olidlig tandvärk
  • Inflammerat och svullet tandkött eller tand
  • Tappade eller lösa rotfyllningar eller kronor.

Akut tandvård till bra pris på Södermalm

Akut tandvård som utförs av våra tandläkare på Södermalm är både prisvärd och snabb för din bekvämlighet. Du betalar samma pris som för vår traditionella allmäntandvård då vi ser åtgärderna som ska utföras som densamma. Detta blir en fördelaktig behandling för dig och du slipper tänka på kostnaden när du behöver få hjälp snabbt.

Vi har alltid ditt välmående och din trygghet i fokus, och våra tandläkare på Södermalm arbetar snabbt och effektivt för att behandla dina akuta besvär.

Om du vill få mer information om vår akuta tandvård är du välkommen att kontakta oss för mer information. Om du inte är i behov av akut tandvård just idag kan du alltid boka tid hos vår tandläkare på Södermalm när det passar dig.

Boka tid för akut tandvård nu! Våra kompetenta tandläkare hjälper dig direkt med utslagna tänder, tandvärk och inflammation i tänder.